Просто Венеція!

 Просто Венеція!

       

Виїзд 15.02

Львів - Венеція - Верона - Львів

Діти до 12 років не оплачують факультативи!

Программа тура:

День 1

Львів. 08:00 збір групи на залізничному вокзалі.

08:30 виїзд на україно-угорський кордон. Нічний переїзд в Венецію. 

Братислава

По дорозі пропонуємо факультативно прогулянку на кораблику по Дунаю (20)
Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого зайвого, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.

День 2

Неможливо не побувати в одному з найвідоміших міст у світі - романтичній Венеції! (в'їзд на кораблику 23/ос; діти до 12р. - 20). Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з'єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда! Вільний час.

Рекомендуємо:
- Прогулянку на гондолі, яка запам'ятається Тобі на все життя. Чорний видовжений човен і все навколо як легенда, як витвір мистецтва, відблиски будівель наповнять тебе романтикою неповторної Венеції. (25)
- Прогулянка по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції. Гранд-канал ділить місто на дві частини буквою S і є центром, навколо якого зосередженне все життя у Венеції. Береги "найкрасивішої вулиці світу" прикрашають кольорові будинки, старовинні будівлі та собори. Із палуби річкового таксі можна побачити десятки прекрасних палаців. Ця мандрівка як і Венеція, надовго залишиться у твоїй пам'яті! (20).

Поселення в готель. Ночівля.

День 3

Сніданок. Виселення з готелю.

Пропонуємо факультативно:

- найромантичніше місто кохання - Верону* (35). Це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу - Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона - ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом. Оглядова екскурсія по м.Верона. Вільний час. Вільний час у Вероні.

Verona

 Пропонуємо факультативно у Вероні:
відкрити для себе приголомшливе місце - Пескьєру дель Гарда (15€). Озеро оточене десятком невеликих міст, які просто купаються в пахощах природи і золотистих променях сонця. Найчистіші води Гарди плавно переходять в ламану лінію гірського пейзажу. Дахи будинків потопають в буйній зелені виноградників. Долина озера наповнюється неймовірними кольорами. Запрошуємо скуштувати коктейль найчистішого гірського повітря і божественного аромату квітів від якого кружляє голову!

- пішохідну екскурсію «Романтична Верона» (13€). Верона прекрасна завжди! І коли прокидається з першими проміннями сонця, і в метушні денних буднів... і особливо вечором, коли запалюються перші нічні вогні і вже нікуди не поспішаючи, веронці заповнюють столики кафе, відкривають свої двері ресторани і нарядно одягнена публіка поспішає до дверей театрів на вечірні вистави. Пропонуємо відчути атмосферу вечірнього міста та побачити Верону з висоти пташиного польоту!

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

День 4

Прибуття у Львів (орієнтовно до 20:00)

 

Стоимость тура

Стоимость тура при оплате Взрослые Дети до 12 лет
стандарт 85 євро 80 євро
скидка ранее бронирование за 2 месяца 8% 8%
Акция "На Чемоданах" (при поездки в Верону ) 6.12, 20.12, 04.01 58 євро 58 євро
Акция "На вик-энд" (при условии покупки факультатива у Верону) 24.01, 13.02, 15.02, 21.02, 07.03, 21.03 65 євро 69 євро

 

У вартість входить:
• проїзд автобусом єврокласу.
• проживання в готелі категорії 2-3*
• харчування - сніданки
 в готелях

• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• страхування

У вартість не входить:
• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• особисті витрати
• обов'язкова оренда навушників для оглядової екскурсії у Венеції - 2 євро (попередня оплата обов'язкова);
• депозит на факультативні екскурсії - 18 євро.
Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти під час туру не повертаються.

• курортний збір в готелях від 1 до 3 євро (оплата на місці)

Вконтакте Facebook