• 1$ = 26.57 UAH
  • 1€ = 29.28 UAH

50 відтінків СВЯТА

50 відтінків СВЯТА

Италия   Венгрия  

Львів - Егерсалок - Будапешт - Венеція - Верона - Мілан - Будапешт - Львів

Братислава

Діти до 12 років не оплачують факультативи!

Виїзд 29.12.16

 

 Программа тура:

День 1

08:00 - збір групи на залізничному вокзалі у м. Львові
08:30 - виїзд зі Львова. Перетин україно-угорського кордону.
Відвідай курорт Егерсалок, де атмосфера створює чудовий настрій для прийому водних процедур, де Тиотримаєш неймовірний заряд бадьорості та енергії на цілий день! (вхідний квиток від 6 євро)

- Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, згадане не в одній легенді. Відомі тутешні вина «Бича кров», «Егерська дівчина», «Сніжний виноград». Дегустація Егерських вин (7).
Ночівля в транзитному готелі.

День 2

Сніданок. Виселення з готелю. Запрошуємо на оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент. Вільний час. Пересування по місту на громадському транспорті за власні кошти.

Братислава

Рекомендуємо:
- відвідати містечко Сентендре (на громадському траспорті), яке перенесе Тебе у час середньовіччя — вузенькі вулички, безліч сувенірних лавок, старенькі сербські церкви... ну і звичайно музей марципанів! Запрошуємо у світ нових вражень! (15 євро)
- Шарм нічного міста - екскурсія вулицею Ваци і набережною Корзо (8). Серцем Будапешта є вулиця Ваці, яка йде від площі Воросмарті до моста Елізабет. Тут Пешт святковий навіть в будні! Сюди приходять нелише за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на фортецю - ввечері, коли розцвітають вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибацький бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!

Збір групи. Нічний переїзд у Венецію.

День 3

В'їзд на кораблику 20 /ос; діти до 12 р. - 15 . Неможливо не побувати в одному з найвідоміших міст у світі - романтичній Венеції! Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з'єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда!
Вільний час.

Рекомендуємо:
- Прогулянку на гондолі, яка запам'ятається Тобі на все життя. Чорний видовжений човен і все навколо як легенда, як витвір мистецтва, відблиски будівель наповнять тебе романтикою неповторної Венеції. (25 )
- Все, що розташоване у Венеціанській лагуні вражає уяву і чим більше ти пізнаєш її, тим більше Вона захоплюєта вабить  Тебе своєю красою.  Є на світі місця-магніти, - один раз побачиш - потім з голови не викинеш.Пропонуємо сьогодні побувати в такому місці - острові Бурано (29)Бурано - маленький острів з каналами та будиночками, схожими на різнокольорові дитячі кубики. Це місце підкорить тебе своєю красою та навколишньою атмосферою.
- Прогулянка по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції. Гранд-канал ділить місто на дві частини буквою S і є центром, навколо якого зосередженне все життя у Венеції. Береги "найкрасивішої вулиці світу" прикрашають кольорові будинки, старовинні будівлі та собори. Із палуби річкогового таксі можна побачити десятки прекрасних палаців. Ця мандрівка як і Венеція, надовго залишиться у твоїй пам'яті! (18). Збір групи. Переїзд в готель на території Італії. Ночівля.
Зустріч Нового Року!

День 4

З Новим 2017 Роком!

Сніданок. Вільний день. Запрошуємо Вас відправитись з нами в захоплюючу подорож по запоморчливій Італії, - столицю моди Мілан* (38). Сьогодні ми відкриємо для Тебе частинку цієї прекрасної країни - екстравагантний Мілан.  Тут все по іншому, - це місто високої моди, місто ділового життя, місто грошей та змі. Саме тут, 20 років творив та проживав справжній геній - Леонардо да Вінчі. Тут знаходиться "Таємна Вечеря" і вона, так само, як і чудовий шедевр готичної архітектури Міланський собор вважається символом міста!

Пропонуємо факультативно справжній рай на Землі - озеро Комо (25). Немов дорогоцінний камінь, водиКомо виблискують в оправі Альпійських гір. Надзвичайно глибоке і казково прекрасне озеро немов тоне в гірських пейзажах в обрамленні пухнастих хмар. Запрошуємо насолодитись чудовим дивом природи, яке обрамлене затишними селами та містечками Ломбардії. 
Збір групи. Повернення в готель.

День 5

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день. Пропонуємо факультативно "найромантичніше місто кохання" - Верону* (28 ). Це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу - Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Якщо вірити легенді, то залишене послання збудеться, а записка, в якій міститься прохання про вічне і красиве кохання, зробить любов такою ж пристрасною та романтичною, як у героїв всім відомої повісті.

VeronaVerona

Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона - ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом.
Оглядова екскурсія по м.Верона. Вільний час. Збір групи. Нічний переїзд у Будапешт.

День 6

Прибуття в Будапешт. У вільний час рекомендуємо самостійно відвідати купальні "Сечені".  Кажуть в Угорщині під землею розкинулося ціле море вод. Майже всюди, де б не починали робити свердловину місцеві фахівці, на поверхню виривається термальна вода температурою вище 30 градусів або насичена солями і мінеральними речовинами лікувальна вода. Одна з найвідоміших купалень - "Сечені", розташована в парку Варошлігет у Будапешті. Це перша лікувальна купальня в Пешті, в 1881 р. вона вже діяла як "купальня з артезіанською водою".

Братислава

- прогулянку на кораблику по Дунаю із необмеженою кількістю шампанського! (18 ). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.
Поселення в готель. Ночівля.

День 7

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Львів (орієнтовне прибуття 23:00)

 

Стоимость тура

Стоимость тура при оплате Взрослые Дети до 12 лет
до 8 октября 198 евро 193 евро
до 19 ноября 208 евро 203 евро
до 30 ноября 218 евро 213 евро
после 30 ноября 228 евро 223 евро

 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ

У вартість входить:
- проїзд автобусом єврокласу.
- проживання в готелі категорії 2-3*
- харчування - сніданки
(в готелі)

- екскурсії по програмі
- супровід керівника групи
- страхування

У вартість не входить:
- рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
- особисті витрати
- обов'язкова оренда навушників для оглядової екскурсії - 2 євро (Венеція);
- консульський збір - 35 євро  (діти до 18 р., студенти до 21р. та пенсіонери - безкоштовно)
- візовий збір - 20 євро (при подачі в Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську чи Харкові)

- візова підтримка - 10 євро
- трансфер у Венецію у Новорічну ніч.
 

Важливою умовою участі  в турі туристів з власними візами є підписана розписка. Бронювання буде підтвердженим лише після отримання сканованої копії розписки.

ВАЖЛИВО: 

При бронюванні групи туристів (10 та більше осіб на один тур) на регулярні дати,  важливою умовою є попереднє бронювання та оплата до початку туру двох рекомендованих (умовна позначка *) факультативних програм для всіх учасників групи
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць просимо уточнювати 
• Оплата туру здійснюється в гривнях по фіксованому комерційному курсу. Прохання при кожному замовленні курс уточняти.
• Консульський збір  оплачуються при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертаються
• За одномісне розміщення передбачена доплата - 80 євро
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені на додатковому ліжку в двомісному номері
• Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 20 чоловік
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено
• Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг
• Туристична фірма не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах та погодні умови

Вконтакте Facebook