• 1$ = 26.96 UAH
  • 1€ = 30.64 UAH

Іспанія - смак сієсти (відпочинок на морі)

Іспанія - смак сієсти (відпочинок на морі)

           

Львів – Лідо ді Єзоло (відпочинок на морі) – Венеція – Коста Брава (відпочинок на морі) – Барселона – Монтсеррат – Фігерас – оз.Гарда (відпочинок на озері) – Сірміоне – Верона – Любляна – Будапешт – Львів

Кращі курорти та піщані пляжі, чудовий клімат, вікові традиції гостинності і дивовижно смачна національна кухня - тур в Іспанію з відпочинком на морі.

  • 4 ночі/ 5 днів відпочинку на узбережжі Коста Брава - Іспанія!
  • Харчування - НВ.
  • Поїздка до незрівнянної Барселони!
  • Відвідування неординарного музею Сальвадора Далі.
  • Нагода відвідати справжній вечір запального фламенко!
  • В програмі туру відпочинок на Адріатичному узбережжі Італії та незабутні пейзажі оз. Гарда!

Дати туру: 07.07, 21.07, 04.08, 18.08, 25.08, 08.09, 15.09

 

Программа тура:

 

День 1

Львів.

7:30 – виїзд зі Львова, денний переїзд через Карпати.

13:00 – виїзд з Чопа. Проходження кордону.

Переїзд в транзитний готель. Поселення в готель та ночівля.

День 2

Сніданок.

Раннє виселення з готелю.

Переїзд до Італії – відпочинок на морі на Адріатичному узбережжі. Бажаєте відчути себе голлівудською зіркою та відпочити по-королівському? Тоді адріатичне узбережжя Італії – ваш ідеальний вибір. Тут завжди сонячно, тут свіжий морський бриз переплітається з ароматом квітів на терасах готелів, а ввечері зірок на небі просто не злічити. М’який клімат, розкішні готелі та тепле море – як мало потрібно людині для щастя. У такі моменти хочеться, щоб час зупинився хоч на трішки.

Рекомендуємо поїздку до Венеції. Екскурсія «Перлина Адріатики» (30€).

Нічний переїзд до Іспанії.

День 3

Приїзд до Іспанії – узбережжя Коста Брави.

Розміщення в містечку Ллорет де Мар.

Приїзд орієнтовно біля 17:00. Поселення в готель.

Відпочинок на морі.

Коста Брава - один із наймальовничіших куточків Іспанії. Недоторкані пейзажі, затишні маленькі бухти, нескінченні піщані пляжі, що надійно охороняються від вітрів могутніми скелями-велетнями, схили яких вистелені сосновими і оливковими гаями… Описати всю пишноту цього узбережжя неможливо, адже дійсність перевершить всі очікування. Тут дійсно є все, чого душа забажає. Прихильники сімейного відпочинку можуть просто насолоджуватися сонцем, морем і прекрасною природою. Гурмани будуть в захваті від місцевої кухні. Яскраві вечірки і незабутні водні пригоди не залишать байдужими молодь і любителів активного відпочинку.

Вечеря в готелі та ночівля.

День 4

Сніданок.

Відпочинок на морі.

08:00 – Рекомендуємо поїздку до Барселони (35€).

У вільний час в місті пропонуємо екскурсії: «Гауді та його шедеври» (20€).

Можливість відвідати іспанське село (Poble espanyol) (35€).

Екскурсія по Готичному кварталу Барселони (15€).

Повернення в готель. Вечеря в готелі та ночівля.

День 5

Сніданок.

Відпочинок на морі.

Рекомендуємо вечір фламенко та середньовічного шоу (вхідний квиток 35€ дорослі, 30 € діти).

Вечеря в готелі та ночівля.

День 6

Сніданок.

Відпочинок на морі.

Можливість замовити екскурсії на вибір:

Рекомендуємо екскурсію до монастиря Монтсеррат (45€ дорослі, 40€ діти).

Рекомендуємо екскурсію музей-театр Сальвадора Далі (35€ дорослі, 30€ діти до 16 років).

Рекомендуємо екскурсію «Нерозгадані секрети Бесалу та Жирони» (35€).

Вечеря та ночівля в готелі.

День 7

Сніданок.

Виселення з готелю.

Вільний день.

Відпочинок на морі.

18:00 – нічний переїзд до Італії, на озеро Гарда.

День 8

Приїзд на озеро Гарда – неймовірне творіння природи.

Озеро Гарда – місце незвичайної краси. Воно займає перше місце серед італійських озер не тільки за розміром, а і за різноманітністю. Скелясті гори поєднуються тут з піщаними пляжами та екзотичними рослинами. Озеро по праву вважають найчистішим озером в Європі. Ну і, звичайно, крім цього на берегах знаходиться велика кількість цікавих містечок, серед який найпривабливішим є Сірміоне – казковий курорт, головною визначною пам’яткою якого є замок Скалігерів XII століття. Місто славиться своїми термальними комплексами, завдяки наявним тут цілющим джерелам. Сірміоне – це неймовірна суміш тихих вуличок, галерей, магазинів, невеликих ресторанчиків та архітектури старого міста. Відпочинок на озері, вільний час.

Рекомендуємо поїздку до Верони – «Столиці закоханих» (25€).

Переїзд в транзитний готель на території Італії. По дорозі запрошуємо на невеличкий шопінг в супермаркеті на території Італії.

Вільний час.

Переїзд в готель. Поселення в готель та ночівля.

День 9

Сніданок, виселення з готелю.

08:00 – виїзд з готелю, переїзд до Любляни – столиці Словенії.

Оглядова екскурсія по місту.

Вільний час. Переїзд до Будапешту.

Чудовим знайомством із містом для Вас стане програма «Будапешт в ілюмінації» – прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (15€).

Поселення в готель та ночівля.

День 10

Сніданок. Виселення з готелю.

Переїзд по території Угорщини. Проходження кордону.

Прибуття у Львів (ввечері, близько 23:00).

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для проведення екскурсії – 30 осіб. 
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!
У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.
   

ВАЖЛИВО: 

Автобус:
  • З усіх питань, пов’язаних з функціонуванням автобусу ­– температурний режим в салоні, функціонування сидінь, індивідуальних обдувів та освітлення, потрібно звертатись до керівника групи та не відволікати ними водіїв.
  • В салоні автобусу категорично заборонено: ходити по салону під час руху автобусу, курити, лузати насіння, смітити, споживати алкогольні напої, морозиво, будь-які рибні, молочні продукти, варені яйця та інші продукти, які мають явно виражений специфічний запах.
  • В салоні автобусу заборонено перевозити дорожні сумки, валізи та інший габаритний багаж. За порушення цього пункту штраф в розмірі від 50€.
  • В салоні автобусу заборонено зберігати на верхніх поличках скляну тару та інші речі, які можуть травмувати пасажирів.
  • Туристи в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння до поїздки не допускатимуться.
  • Чай, кава в автобусі не готуються, їх можна придбати в кафе під час зупинок.
  • Туалет в автобусі відсутній (зачинений). Користування туалетом передбачене на санітарних зупинках – для цього закладіть, будь ласка, в бюджет подорожі 10-15€.
  • Зупинки автобуса здійснюються у відповідності до програми туру у відведених для цього місцях. Всі місця зупинок обладнані туалетами. Зупинки на вимогу чи прохання туристів категорично заборонені.
  • Спинки сидінь в останньому ряді не опускаються.
  • Туристична фірма «Алголь» не несе відповідальності за залишені в салоні автобусу речі, кошти та документи.
  • Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна автобусу.

Готель:
  • Поселення в готель після 14:00, виселення з готелю до 10:00.
  • Після 22:00 слід дотримуватись тиші.
  • Продукти на сніданку призначені для споживання в приміщенні ресторану. За спробу винести продукти харчування з ресторану адміністрацією готелю може бути накладено штраф або викликано поліцію.
  • Для збереження цінних речей, коштів та документів радимо користуватись сейфом готелю.
  • В числі телевізійних каналів можуть бути платні. Оплата таких каналів здійснюється по факту їхнього користування.
  • Вміст мінібарів в номерах за додаткову плату. При поселенні вміст мінібару потрібно звірити з описом. Недостача вмісту мінібару при виселенні прирівнюється до споживання та підлягає оплаті.
  • Холодильника, праски та фену в номері немає.
  • Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна готелю.

Страхування:
  • Просимо до початку туру ознайомитись з правилами страхування та умовами відшкодування медичних витрат страховою компанією.
  • Якщо під час туру передбачаються зайняття спортом або розваги, пов'язані з підвищеною небезпекою для здоров'я, життя, потрібно вибрати відповідну програму страхування.
  • Звертаємо увагу, що страхова компанія не відшкодовує витрати, пов'язані з лікуванням травм, станів та захворювань, які застрахована особа отримала внаслідок дій, здійснених нею у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи токсичних речовин.

Керівник групи:
  • Супроводжує групу по всьому маршруту туру, забезпечує повне виконання програми туру, інформує про час та місце збору та/або від’їзду групи, організовує посадку в автобус та поселення в готелях відповідно до «Підтвердження замовлення» («Інформаційного листа»).
  • У випадках втрати туристами документів або страхових випадках допомагає туристам у взаємодії з консульськими службами України, місцевими правоохоронними органами, медичними закладами, страховими компаніями та перекладачами коштом туриста.
  • Керівнику групи категорично заборонено змінювати програму туру на вимогу чи прохання туристів, а також у зв'язку із втратою туристами документів.

Попередження:
  • Турист, що виїжджає з автобусним туром, зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи. У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію, імміграційну службу і консульство держави, що видала візу.
  • Турист, котрий має дійсну на період туру шенгенську візу, повинен надати нам заповнену ним розписку.
  • У випадках втрати туристами документів, в тому числі закордонних паспортів, будь-які витрати, пов'язані із затримкою туристів закордоном та самостійним поверненням в Україну, в тому числі витрати на вироблення відповідних документів для повернення в Україну, на оплату додаткового проживання, харчування, транспортного обслуговування тощо, оплачуються туристами.

 

 Вартість туру визначається датою оплати, а не датою оформлення замовлення!

До виїзду залишилось... Дорослі Діти до 16 років
Більше 6 тижнів 365€ 350€
Більше 5 тижнів 375€ 360€
Більше 4 тижнів 390€ 375€
Менше 4 тижнів 395€ 380€

Доплата за одномісне розміщення – 25€/ніч.

Гарантований аванс на екскурсії – 40€

* – на виїзди 30.06, 07.07, 18.08, 25.08 сезонна доплата 30€
* – на виїзди 21.07, 04.08 сезонна доплата 50€

Оплата здійснюється в гривнях за курсом на день оплати.

У вартість туру входить:

  • зустріч представником фірми;
  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео); проживання в готелях ***, сніданки;

Увага! туристи, що подорожують одні та не замовляють одномісний номер, можуть бути поселені у тримісний номер на додаткове ліжко;

  • супровід керівника групи по всьому маршруту;
  • екскурсії згідно програми.

У вартість туру не входить:

  • вхідні квитки;
  • індивідуальне медичне страхування на період туру – 130,4 грн., страхова компанія Граве Україна, асистуюча компанія Mondial assistance, програма страхування «Standard». Якщо вік туриста до 1 року (не включно) - коефіцієнт страхування збільшується в 4 рази, якщо вік туриста від 1 до 3 років включно - в 1,5 рази, від 60 до 65 років - в 1,5 рази, від 66 до 75 років - 2 рази, від 76 до 80 років - 3 рази, від 81 до 85 років - 4 рази. Особи, старше 85 років на страхування не приймаються;
  • факультативні програми;
  • проїзд в громадському транспорті та таксі; доплата за одномісне розміщення; користування пляжною інфраструктурою (лежаки, парасольки і т.д.);
  • туристичний збір в готелях в Італії та Іспанії – 10€/особа (оплата до початку туру – сума включається в загальний рахунок за тур);
  • консульський збір 35€ для громадян України. послуги візового центру - 15€ (оплата здійснюється в гривнях по фіксованому курсу). надання візової підтримки – 10€

 

Другие предложения

Вконтакте Facebook