• 1$ = 27.19 UAH
  • 1€ = 31.93 UAH

50 відтінків ЛІТА

50 відтінків ЛІТА

          

Львів - Венеція - Лідо-де-Езоло - Верона - оз. Гарда - Блед - Львів

Липень

Серпень

Вересень

9, 30

13, 27

3

 

Діти до 12 років не оплачують факультативи!

Программа тура:

День 1

07:00 збір групи на залізничному вокзалі.

07:30 виїзд зі Львова. Перетин україно-угорського кордону. Переїзд у Венецію.

По дорозі пропонуємо факультативно дегустація Егерських вин (7). Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, згадане не в одній легенді. Відомі тутешні вина «Бича кров», «Егерська дівчина», «Сніжний виноград».
Нічний переїзд в Венецію.

День 2

Неможливо не побувати в одному з найвідоміших міст у світі - романтичній Венеції! (в'їзд на кораблику 20 /ос; діти до 12 р. - 15 ). Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з'єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда!
Вільний час.

Рекомендуємо:
- Прогулянку на гондолі, яка запам'ятається Тобі на все життя. Чорний видовжений човен і все навколо як легенда, як витвір мистецтва, відблиски будівель наповнять тебе романтикою неповторної Венеції (25)
- Прогулянка по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції. Гранд-канал ділить місто на дві частини буквою S і є центром, навколо якого зосередженне все життя у Венеції. Береги "найкрасивішої вулиці світу" прикрашають кольорові будинки, старовинні будівлі та собори. Із палуби річкогового таксі можна побачити десятки прекрасних палаців. Ця мандрівка як і Венеція, надовго залишиться у твоїй пам'яті! (18). Збір групи.

Переїзд в готель на території Італії. Ночівля.

День 3

Переїзд на найвідоміший курорт Венеціанської Ревєри, який знаходиться на поборежжі Адріатичного моря — Лідо-де-Езоло. Курорт славиться на всю Європу своїм особливим - “золотим піском”, теплим та ніжним морем, широкими та доглянутими пляжами. Тут немає широких вулиць і високих будинків і навіть автомобільного рух і то обмежений. Це повністю екологічно -чистий край! Курорт ідеально підходит як для сімейного тихого відпочинку — ресторани, магазини, аквапарк, океанаріум так і для активного відпочинку — кафе, клуби.

Відпочинок на морі.

Verona

Для туристів які поїхали на оз. Гарду пропонуємо факультативно "найромантичніше місто кохання" - Верону (28). Це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу - Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона - ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом.

Збір групи. Поселення в готель на території Італії. Ночівля.

День 4

Сніданок. Трансфер на курорт Лідо де Езоло.

Відпочинок на морі/Відпочинок на озері.

Пропонуємо факультативно відкрити для себе приголомшливе місце - озеро Гарда (28). Озеро оточене десятком невеликих міст, які просто купаються в пахощах природи і золотистих променях сонця. Найчистіші води Гарди плавно переходять в ламану лінію гірського пейзажу. Дахи будинків потопають в буйній зелені виноградників. Долина озера наповнюється неймовірними кольорами. Запрошуємо скуштувати коктейль найчистішого гірського повітря і божественного аромату квітів від якого кружляє голову! Вільний час.

Збір групи. Повернення в готель. Ночівля.

День 5

Сніданок. Трансфер на курорт Лідо де Езоло. Відпочинок на морі.

Запршуємо на справжню Італійську пригоду - місто Болонья (35€). Вчена, Червона, Товста - ось так часом зневажливо характеризують Болонью як самі італійці, так і туристи, маючи на увазі, що тут знаходиться один з найстаріших університетів, із усіх сторін, куди не поглянь, - червоний колір дахів і стін будівель, ну і звичайно надзвичайна місцева кухня.

Гуляючи по площах і мальовничими вуличками Болоньї, Ти познайомимося з історією міста і його університету, дізнаєшся про кулінарні традиції місцевих жителів, побачиш одразу дві падаючі вежі. Зазирнеш в дорогий серцю кожного болонця собор Святого Петронія і в університетський Палац Архігімназіі, також відвідаєш таємний «болонський Єрусалим» - старовинне абатство Cанта-Стефано.
Повернення в готель. Ночівля.

День 6

Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд у місто драконів - Любляну - столицю і візитну карточку Словенії.

Факультативно пропонуємо незабутню мандрівку у світ відпочинку та спокою! Подорож до невеличкого альпійського містечка Блед* із кришталевим озером та старовинним замком. Кажуть, якщо подзвонити у дзвін костелу, який знаходиться на маленькому острівці посеред озера, і загадати бажання - воно обов'язково здійсниться! Бледський Град із неймовірним краєвидом на озеро та долину надовго зачарує твій погляд... (20€)

Вільний час для відпочинку на озері.

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

День 7

Повернення у Львів (орієнтовне прибуття близько 17:00)

 

Вартість туру при оплаті Дорослі Діти до 12 років
стандарт 188 евро 173 евро
знижка раннє бронювання за 2 місяці 8% 8%
Прийшов, побачив і купив 09.07, 30.07 173 евро

 

У вартість входить:

- проїзд автобусом єврокласу.
- проживання в готелі категорії 2-3*
- харчування - сніданки
(в готелях)
- екскурсії по програмі
- супровід керівника групи
- страхування

У вартість не входить:

- рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
- особисті витрати
- обов'язкова оренда навушників для оглядової екскурсії - 2 євро (Венеція);
- консульський збір - 35 євро  (діти до 18 р., студенти до 21р. та пенсіонери - безкоштовно)
- візовий збір - 20 євро

- курортний збір 5 євро/ос (оплата при бронюванні)

Другие предложения

Вконтакте Facebook