• 1$ = 27.19 UAH
  • 1€ = 31.93 UAH

Теплий дотик моря - Хорватія

Теплий дотик моря - Хорватія

  

Львів - Чоп - Токай - Будапешт - Задар - Плітвіцькі Водоспади - Спліт - Крк - Корнати - Чоп - Львів

Липень Серпень Вересень
9 27 3

 

На виїзд 09.07 проживання у віллі на березі моря у місті Врсі

Діти до 12 років не оплачують факультативи!

Программа тура:

День 1

08.00 Збір групи поблизу залізничного вокзалу м.Львів
08.30 Виїзд зі Львова. 
Переїзд на територію Угорщини.

Токайські вина - це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Токай.  Запрошуємо Тебе на дегустацію вина та куштування справжнього угорського гуляшу! (8 € - дегустація/14 € - дегустація+гуляш).

Братислава

- прогулянку на кораблику по Дунаю (18€). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.
Нічний переїзд у Хорватію.

День 2

Прибуття у Хорватію. Поселення у готель/віллу.
Вільний день.

   Відпочинок на морі

Адріатичне море — ніжне і тепле. Легкі хвилі, чистий пляж, а вода блакитно-прозора... Море манить нас до себе і змушує повертатись сюди знову і знову. Адріатика!

Рекомендуємо:
- відвідати місто Задар, - старовинну мозаїку, неперевершене поєднання мальовничої природи та обрисів давньоримської архітектури. Колоритні будиночки, руїни древньоримського форуму, церква Святої Троїці,  перший хорватський університет, церква Діви Марії...створюють незабутню картину! Вдихни на повні груди запах історії та відчуй теплий дотик моря! (10 €, 5 євро - трансфер)

                  БудваБудваБудва

Ночівля.

День 3

Вільний день.                                Відпочинок на морі

Рекомендуємо: 

- трансфер в Задар - 5 євро

- запрошуємо Тебе у "Хорвацький рай" - відвідай Плітвіцькі водоспади! Згідно старих мап - "Диявольський ліс", а сьогодні райський куточок, неодмінно вражатиме з кожним наступним кроком по ньому! Близько 20-ти озер, які наче східцями переходять у наступне, створюють дивовижні бурхливі та пінисті водоспади, кришталево чиста вода, що дозволяє спостерігати за прудкою фореллю, надзвичайна природа навколо - все це створює дух гармонії, насолоди та неперевершених емоцій! (квітень-червень, вересень - 35 €, липень-серпень - 45 €)

Повернення у готель/віллу. Ночівля.

День 4

Вільний день.

- трансфер в Задар - 5 євро                            Відпочинок на морі

- запрошуємо відвідати місто Спліт*! Імператор Діоклатеін колись покинув свій престол та поїхав у палац вирощувати...капусту! Саме завдяки любові імператора до цієї землі утворилось надзвичайно красиве та контрасне місто Спліт. Палац Діоклетіана, заснований ще у 304 році, старовинна Ратуша, побудована у 15 столітті, одна з найвідоміших набережних Далмації - Ріва, багата історія та культура, безліч галерей, найчистіше у Європі море - саме тут кожен неодмінно знайде частинку себе! (25€)

Обід на Скадарському озеріСкадарське озероСкадарське озеро

Повернення у готель/віллу. Ночівля.

День 5

Вільний день.            

- трансфер в Задар - 5 євро                      Відпочинок на морі

- відвідай острів Крк - густі ліси в поєднанні зі скалистою місцевістю, виноградні та оливкові плантації, чудові пляжі, середньовічні церкви та пам'ятники, собор Вознесіння Діви Марії з дзвінницею, прикрашеною фігуркою ангела, яку видно з усіх куточків острова, красиві відоспади, - все це створює особливу атмосферу. Відчуй Хорватію! (35€)

Ночівля у готелі/віллі.

День 6

 Виселення з готелю/вілли.       Відпочинок на морі
- запрошуємо Тебе у світ повного релаксу - на морську прогулянку у заповіднику Корнати! Закриті від вітру бухти, кришталево чиста вода, поодинокі рибацькі будиночки, дивовижна флора та фауна, ну і звісно, - геологічний феномен - скелі, які зростають прямісінько з моря! (55€)

Збір групи. Нічний переїзд у Львів.

День 7

Прибуття орієнтовно о 22:00.

 

Вартість туру при оплаті Дорослі Діти до 12 років
03.09 153 евро 148 евро
09.07, 27.08 180 евро 175 евро

 

У вартість входить:

• проїзд автобусом єврокласу
• проживання у готелі/віллі на території Хорватії, 4 ночі
• супровід керівника групи
• страхування


У вартість не входить:

• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• сніданки 3€/день
• особисті витрати
• курортний збір- 10 євро  (оплата при бронюванні)
• візова підтримка - 15 євро (2 візи, для туристів, яким необхідна віза)
• консульський збір Угорщина/Хорватія - 35 євро (окрім громадян, звільнених від оплати - пенсіонери, студенти до 21р....)
• візовий збір (хорватська віза) - 25 євро
• візовий збір (угорська віза) - 20 євро

Другие предложения

Вконтакте Facebook